maanantai 20. lokakuuta 2014

työssäoppiminen

1VKO: 

Kerro kuinka top-jaksosi on alkanut?Kuinka sinua on perehdytetty? kuinka itse olet perehtynyt osaston käytäntöihin?Lisää kommentti painikkeesta oma tekstisi ja lue sekä tutustu myös muiden teksteihin!


-Top jakso alkoi hyvin. Tuleva ohjaajani oli tällöin vielä lomalla, mutta kiertelin asukkaiden luona muiden työntekijöiden kanssa. Kun ohjaajani palasi töihin perehdyimme kotihoiton tavotteisiin ja kävimme läpi perehdytys lapun. Olen itse perehtynyt vielä paremmin kyselemällä, jos on ollut epäselvää tai lukenut kotihoidon papereista lisää tietoa. 

2 VKO:

Kuvaile esimerkkien avulla mitä aseptisia käytäntöjä olet osastolla havainnut?kuvaile niitä!

Lisää kommentti painikkeesta oma tekstisi ja lue sekä tutustu myös muiden teksteihin!


-Jokaisella työntekijällä on pieni käsidesi mukana kiertäessä asukkaan luota toiseen ja autossa on mukana aina kanssa. Hanska paketti mukana aina varalta.

3VKO:

Kerro lääkkeenjaosta osastolla: esim. kuka jakaa lääkkeet? milloin lääkkeitä jaetaan? millaisessa tilassa lääkkeet jaetaan? kuka vie säännölliset annosteltavat lääkkeet potilaille?oletko itse ollut mukana lääkkeenjaossa?

Lisää kommentti painikkeesta oma tekstisi ja lue sekä tutustu myös muiden teksteihin!


-Jokainen jakaa lääkkeitä ja silloin aina jaetaan kun keretään tai tauon jäkeen. Lääkkeet jaetaan huoneeessa jossa on asukkaiden lääkkeet eli vähänniinkuin lääkehuone. Jokainen työntekijä vie dosetteja kotiin jos käy asukkaan luona. Joissakin kodeissa ei säilytetä lääkkeitä/dosetteja vaan viemme vain ne lääkkeet jotka he syövän silloinkuin me olemme siellä. Jaoin todella paljon lääkkeitä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Lotta!Osallistuitko muuhun lääkehoitoon kuin lääkkeiden jakoon? jatketaan näistä aiheista kevään työssäoppimisessa sitten!

    VastaaPoista